top of page
Caută

Relaxează-te gătind

Actualizată în: 4 feb. 2022


Echipa ABCDarul Alimentației pregătește pentru tine în fiecare săptămână cursuri de gătit, unde poți experimenta gusturi și arome inedite, poți deprinde arta gastronomiei și te poți relaxa într-o atmosferă confortabilă. Mai mult, workshop-urile sunt destinate și copiilor, începând cu vârsta de 6 ani.


Prin gătit, copiii reușesc să își stimuleze creativitatea, să își dezvolte memoria și să își asculte simțurile. Workshop-urile culinare pentru pitici sunt distractive, îi ajută pe micuți să socializeze, dar și să mănânce sănătos și echilibrat. Acestea se desfășoară în cadrul locației noastre, în fiecare Miercuri și Joi de la ora 17:00. Înscrierile individual per sesiune și abonamentele se fac online, direct pe site-ul nostru.


Copilașii sunt extrem de creativi și bucuroși să frământe singuri aluatul sau să măsoare ingredientele, în final gustând din preparatul realizat de ei.
- chef Alex Rada
Gatim sanatos
Workshop-uri culinare în Râmnicu Vâlcea

ABCDarul Alimentației este locul ideal pentru a petrece timpul în mod distractiv și gustos. Este un loc cozy și elegant în care se desfășoară Workshop-uri culinare pentru adulți și pentru adolescenți. Un loc destinat amatorilor și iubitorilor de gătit, care doresc să învețe trips&tricks despre gastronomie alături de chef Alex Rada.

Workshop-urile culinare pentru adulți se defășoară în fiecare Duminică de la ora 11:00, iar Workshop-urile pentru adolescenți sunt organizate în fiecare Duminică de la ora 14:00.


Câteodată, gătitul poate fi ceva magic și relaxant. Echipa ABCDarul Alimentației alături de chef Alex Rada te invită la Workshop-urile organizate pentru toate grupurile de vârstă. Hai să invătăm impreuna sa gătim mancare sănătosă!31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page