top of page
Caută

Ce este ABCDarul Alimentației

Locul care te inspiră să mănânci mai sănătos și să cunoști povestea ingredientelor din spatele oricărui preparat alături de chef Alex Rada.


ABCDarul Alimentației vine în ajutorul persoanelor care își doresc o îmbunătățire a stilului de viață, prin alimentație. Echipa noastră pune la dispoziție o serie de workshop-uri culinare realizate de Chef Alex Rada, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mai mult, sub umbrela acestui brand va face parte și ZEN Food - livrare la domiciliu de pachete mâncare naturală și echilibrată caloric.
Misiunea noastră este promovarea vieții sănătoase prin alimentație.
Viziunea noastră este de a deveni principala alegere a persoanelor care doresc să își îmbunătățească dieta. Astfel, devenind locația preferată de public pentru workshop-uri și activități culinare."ABCDarul Alimentației este exact ceea ce mi-am dorit. Un loc unde lumea să se simntă relaxată, în bucătărie!"

- chef Alex Rada


Workshop culinar


Echipa noastră a pregătit 3 tipuri de workshop-uri, în funcție de media de vârsta a participanților: adulți, copii și prichindei.

Temele workshop-urilor vor fi diferite. Câteva exemple de workshop-uri sunt să învățăm să preparăm paste proaspete, ratatouille, gustări rapide pentru un meal prep - ideale de pus în pachețelul pentru școală al prichindeilor, signature dish by chef Alex Rada etc.


Vezi toate tipurile de Workshop aici.


ZEN Food


Chef Alex Rada a pregătit meniuri (3 mese și 2 gustări) diferite pentru a fi livrate în fiecare zi. Meniurile sunt de 3 feluri - ABC Optim, Voinic și Vegetarian - și diferă în funcție de zi. Ele sunt livrate în fiecare zi la ușa ta, de către noi, pentru ca tu să te bucuri de mai mult timp pentru planurile tale zilnice.


Vezi meniurile și comandă-le aici.


Private Dinners


Locația noastră dispune de o capacitate de max 20 de persoane, iar echipa noastră va organiza frecvent evenimente culinare tematice, restrânse, unde te poți înscrie și tu!

Mai mult, ai posibilitate să rezervi întreaga locație pentru a sărbătorii un eveniment important din viața ta, trebuie doar să ne comunici ce preferințe gastronomice ai, iar chef Alex Rada îți va crea un meniu delicios.


Rezervă locația ABCDarul Alimentației aici.Te așteptăm cu nerăbdare în locația noastră!


51 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page