Tipul meniului:
Perioada:
Ziua:

Meniu Vegetarian
- luni -
Mic dejun: Terci de ovăz cu poame și scorțișoară
ingrediente: lapte, ovăz, miere, poame, scorțișoară, banane.
Gustare 1: Gorgonzola cu oleaginoase si struguri
ingrediente:gorgonzola, sticksuri, oleaginoase, struguri.
Prânz: Ciuperci cu fasole verde si salată de sfeclă
ingrediente: ciuperci, fasole verde, cartofi, unt, usturoi, pătrunjel, sfeclă, mix condimente, sare, piper, ulei de măsline
Gustare 2: Clătite cu dulceață de casă
ingrediente:faina, lapte, ouă, dulceață, iaurt grecesc, zahăr brut, sare, ulei de masline.
Cină: Salata toscana cu anghinare
ingrediente: anghinare, busuioc, roșii cherry, ceapă roșie, peproncină flakes, năut, busuioc proaspăt, miere, sare, piper, ulei de măsline.
Gramaj/ meniu complet
Meniu XS (1000-1200 Kcal) aprox. 770g
Meniu S (1400-1600 Kcal) aprox. 960g
Meniu M (1900-2100 Kcal) aprox. 1160g
Meniu L (2300-2500 Kcal) aprox. 1470g
Meniu XL (2800-3000 Kcal) aprox. 1890g
*ATENTIE: Meniul poate suferi schimbari cauzate de indisponibilitatea materiei prime proaspete.
Meniul poate contine urmatorii alergeni:
1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate