top of page

Tipul meniului:

Perioada:

Ziua:

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg

Meniu Vegetarian

- luni -

Mic dejun: Terci de ovăz cu poame și scorțișoară

ingrediente: lapte, ovăz, miere, poame, scorțișoară, banane.

Gustare 1: Gorgonzola cu oleaginoase si struguri

ingrediente:gorgonzola, sticksuri, oleaginoase, struguri.

Prânz: Ciuperci cu  fasole verde si salată de sfeclă

ingrediente: ciuperci, fasole verde, cartofi, unt, usturoi, pătrunjel, sfeclă, mix condimente, sare, piper, ulei de măsline

 

Gustare 2: Clătite cu dulceață de casă

ingrediente:faina, lapte, ouă, dulceață, iaurt grecesc, zahăr brut, sare, ulei de masline.

Cină: Salata toscana cu anghinare 

ingrediente: anghinare, busuioc, roșii cherry, ceapă roșie, peproncină flakes, năut, busuioc proaspăt, miere, sare, piper, ulei de măsline.

Gramaj/ meniu complet

 

Meniu XS (1000-1200 Kcal)      aprox. 770g 

Meniu S (1400-1600 Kcal)         aprox. 960g

Meniu M (1900-2100 Kcal)        aprox. 1160g

Meniu L (2300-2500 Kcal)        aprox.  1470g

Meniu XL (2800-3000 Kcal)     aprox.  1890g

*ATENTIE: Meniul poate suferi schimbari cauzate de indisponibilitatea materiei prime proaspete.

Meniul poate contine urmatorii alergeni: 

 

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate

2. Crustacee si produse derivate

3. Oua si produse derivate

4. Peste si produse derivate

5. Arahide si produse derivate

6. Soia si produse derivate

7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)

8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate

9. Telina si produse derivate

10. Mustar si produse derivate

11. Seminte de susan si produse derivate

12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru

13. Lupin si produse derivate

14. Moluste si produse derivate

bottom of page