Tipul meniului:
Ziua:

Meniu ABC (optim)
- luni -
Mic dejun: Salată de vinete
ingrediente: vinete, ardei copt, ceapă verde, sare, piper, ulei de măsline.
Gustare 1: Salată cu linte de vară
ingrediente: linte, feta, țelină apio, castravete, năut, lămâie, muștar, sare, piper, ulei de măsline.
Prânz: Piept de pui cajun cu orez, spanac sote și merișoare
ingrediente: piept de pui, orez, unt, spanac, merișoare, fulgi de migdale, cartofi dulci, sare, piper, ulei de măsline.
Gustare 2: Prăjitură vegană
ingrediente: alune de pădure, banane, fulgi de ovăz, curmale, ulei de cocos, caju, miere, cacao.
Cină: Salată Sylvie
ingrediente: cartof, sparanghel, ceapă, usturoi, roșii cherry, mărar, muștar, miere,sare, piper, ulei de măsline.
Gramaj/ meniu complet
Meniu XS (1000-1200 Kcal) aprox. 770g
Meniu S (1400-1600 Kcal) aprox. 960g
Meniu M (1900-2100 Kcal) aprox. 1160g
Meniu L (2300-2500 Kcal) aprox. 1470g
Meniu XL (2800-3000 Kcal) aprox. 1890g
*ATENȚIE: Meniul poate suferi modificări cauzate de indisponibilitatea materiei prime proaspete.
Meniul poate contine urmatorii alergeni:
1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate